AFSPRAKEN

Afspraken

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak en zonder (open) spreekuren. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het tijdgebrek wat is ontstaan.   

Afspraken annuleren/wijzigen

Het kan voorkomen dat u een afspraak moet wijzigen of annuleren. Wij verzoeken u vriendelijk dit tenminste één werkdag (24 uur) van te voren door te geven. Echter bij behandelingen van 45 minuten en langer vragen wij dit twee werkdagen (48 uur) van te voren te melden. Indien dit niet tijdig wordt gedaan, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.   

 

Niet nagekomen afspraak

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt(e) een afspraak maakt en vervolgens niet op deze afspraak verschijnt. Hiermee gaat voor de endodontoloog en assistente onnodig veel tijd verloren. Er is immers op uw komst gerekend. De gereserveerde tijd wordt dan in rekening gebracht.  

 

Afspraakherinneringen en bevestigingen

Wij sturen onze patiënten, waarvan het emailadres bij ons bekend is, een afspraakbevestiging per e-mail. Daarnaast sturen wij een herinnering van te voren. Dit is een gratis extra service die wij verlenen aan onze (verwezen) patiënten waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Mocht het dus een keer voorkomen dat u geen bevestiging en/of herinnering van ons ontvangt, betekent dit niet dat uw afspraak NIET door zal gaan.